Nog even zomer bij Bertram & Brood

HET IS NOG EVEN ZOMER!

Ons gezellige Doesburg is ook in de maand Augustus een mooie plek om te zijn. Het is mooi wandelen tussen de oude gebouwen, in het mooie park tot aan de ijsel. Doesburg heeft daarnaast een tal van leuke winkelstraatjes.

Bertram & Brood verwelkomt je graag middenin oud Doesburg in onze gezellige lunchroom, of op ons zonnige terras!
Loop bij ons binnen voor een lekker vers gemaakt broodje, een koffie en gebakje of een een koude versnapering zoals een milkshake of ijsje op ons terras. Tot snel!

Broodje van de maand Augustus

Wist je dat?

Besteld = vers gebakken

Graag de week beginnen met een heerlijk vers gebakken groot brood? Je kunt elke dag (voor 18:00) gemakkelijk online een brood naar keuze bestellen en afrekenen, welke de volgende dag vers opgehaald kan worden! Makkelijk toch?

Taart op maat

Keuze uit verschillende soorten taarten en verschillende opties (zoals bodemdeeg, fruitsoort en aantal personen). Daarnaast is ook een tekst of persoonlijke foto een de taart mogelijk!


Dus heb je binnenkort iets te vieren? Neem een kijkje op onze site voor de verschillende keuzes, stel zelf samen en bestel online.

Zomerse smoothies, ice coffee en milkshakes!

We verwelkomen je graag voor een verfrissend(e) versnapering op het terras aan de overkant van Bertram & Brood. Naast ijsjes hebben we namelijk ook verschillende smaken smoothies, ice coffee en milkshakes!

Of geniet van een van onze belegde broodjes

Heerlijke broodjes

Broodje carpaccio

Belegde broodjes

5,756,75 incl. btw

Broodje gietenkaas

Belegde broodjes, Vegetarisch

5,156,15 incl. btw