zomer-in

De zomer staat voor de deur!

hanzefeest doesburg bertram

Op zaterdag 11 juni luiden wij samen met Doesburg de zomer in op het ouderwetse Hanzefeest. De historische binnenstad van Doesburg vormt dan het prachtige decor voor een middeleeuws festijn: honderden figuranten in middeleeuwse kledij schuifelen door de straten, er is straattoneel en muziek, marktstalletjes met oude ambachten en levende have zorgen voor een unieke sfeer.

 Ook wij zullen aanwezig zijn op deze speciale dag met een Bertram & Brood stroopwafelkraam, waar we verse stroopwafels voor u maken. U heeft keuze uit naturel of met dip (verschillende dipjes)! Komt u ons zien bakken?

Kijk voor meer informatie op: www.doesburgsehanzefeesten.nl

hanzefestijn_stroopwafel_bertram&brood

Deze zomermaand nieuw in ons assortiment

lekkersenzo_snoep_bertram

Oud Hollands snoepgoed

Het Doesburgse snoepwinkeltje LekkerszenZo gaat de deuren sluiten. Maar wees niet getreurd! Een deel hiervan zal bij ons voortleven. Hoewel je het niet zelf kan scheppen, zal dit heerlijke snoepgoed bij ons voorverpakt verkrijgbaar zijn. Geen reden om jou favoriete snoepgoed te moeten missen!

Steendereense eitjes

 We zijn blij te mogen mededelen dat onze eieren nu van een lokale boer uit Steenderen zullen komen. Lokaal smaakt toch het best ;-)!

Zomerse ijsjes en milkshakes!

We verwelkomen je graag voor een verfrissend(e) ijsje of milkshake. Ook deze zomer is het gehele terras aan de overkant van Bertram & Brood geopend. 

Of geniet van een van onze broodjes op het terras

Heerlijke broodjes

Broodje carpaccio

Belegde broodjes

5,156,15 incl. btw

Broodje gietenkaas

Belegde broodjes, Vegetarisch

4,855,85 incl. btw